Slet din Helferino.fun-konto
Her sletter du din konto hos Helferino.fun, også uden appen. Siden hører til appen “Helferino.fun”, som på Google Play udgives af udvikleren “Helferino.de”.
Sådan gør du
- Angiv e-mailadressen og adgangskoden til din Helferino.fun-konto.
- Bekræft, at du vil slette kontoen permanent.
- Tryk på “Slet kontoen permanent”. Sletningen sker med det samme.
I appen foregår det på samme måde: Profil → Slet konto.
Din konto er slettet
Din Helferino.fun-konto findes ikke længere. Hvor du stadig var logget ind, bliver du logget ud.
Glemt adgangskoden?
Nulstil den i appen (Log ind → “Glemt adgangskoden?”), og slet derefter kontoen her. Eller skriv fra din kontos e-mailadresse til hilfe@helferino.fun, så sletter vi den for dig.
Det bliver slettet
Din konto og din hobbyprofil, dine opslag, kontakter og forbindelser, alle chats, givne og modtagne bedømmelser, notifikationer, din gemte liste, blokeringer og dit profilbillede.
Den, der havde en bekræftet forbindelse med dig, får at vide, at din konto er slettet.
Det bliver tilbage og så længe
- Regnskabsbilag for køb, i det omfang vi efter loven skal opbevare dem: otte år fra kalenderårets udgang.
- En sletningsmarkering: kun det tilfældige konto-id og tidspunktet for sletningen, i 180 dage. Den forhindrer, at en sikkerhedskopi gendanner din konto.
- Anmeldelser, som du har indgivet, eller som vedrører dig, bliver tilbage uden forbindelse til din konto. Frivilligt vedlagte chatuddrag højst 180 dage efter overførslen.
Løbende abonnement
Et abonnement via Google Play opsiger vi automatisk ved sletningen. Et abonnement via App Store kan kun Apple afslutte: opsig det i din iPhones indstillinger under “Abonnementer”. Vil du kun opsige uden at slette kontoen, bruger du opsigelsessiden.
Detaljer står i privatlivspolitikken, afsnit 7.